joke schreef

bibliografie

1995   De vlag is zoek - Stichting Vredeseducatie
1996   verwerkingen bij Om te beginnen - NZV
1996 - 2002 didactiek en verhalen voor Kind op Maandag
1998 - 1999 teksten in activiteitenkalenders Kerst en Pasen - NZV en
           St. Elisabethbode
2002   teksten in Welkome Woorden - NZV
2003   Mag ik hem houden? - Kwintessens (herdruk 2009)
2004   Kerst met rode stippen - NZV
2005   teksten in Wat ik u nog zeggen wil - NZV
           Kan ik er iets aan doen? (2e druk 2005)
2006   teksten in Sprekende woorden - NZV
2007   teksten in Vieren kun je leren/feesten en gedenkdagen - Kwintessens
          Jozef en Maria gaan op reis - NZV (herdruk 2011)
2009  Toer le sjoer - Kwintessens
          verhalen in Rondje Wereld verhalenboek
          verhaal in Het geheim van Kileken
2010  teksten in Verrijkende woorden - NZV
          verhaal in Koning Kwibus en de levende kerststal
2013  Karren maar - Kwintessens
2014  Herziene uitgave Kerst met rode stippen - Kwintessens 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

05.09 | 00:42

Juf Joke, wat een ontzettend leuke en mooie website. Lekker overzichtelijk en duidelijk

...
13.06 | 22:23

Zo'n leuk boekje verdient gewoon een nieuw jasje! En Mies en Max gaan met hun tijd mee! Dat is ook erg leuk!

...
28.01 | 22:02

Joke, wat ontzettend leuk! Daar kan ik echt van genieten. Voor mij was het verhaaltjes vertellen ook een van de leukste dingen in het kleuteronderwijs. Groetjes

...
14.11 | 22:15

dag Joke. Ik heb een verslagje met foto van jouw bezoek aan onze school op de website geplaatst. www.prinsesmargriet.nl .......hartelijke groeten uit Apeldoorn

...
Je vindt deze pagina leuk